Soloundervisning Ukulele

Her kan du gå til Ukulele
Stålværket, Agerbæk Skole, Ansager Skole, Blåbjergskolen, Blåvandshuk Skole, Brorsonskolen, Kulturhuset Ølgod, Lykkesgårdskolen, MOT Friskole, Thorstrup Skole

Ukulele

"hoppende/dansende lus" kaldte de indfødte på Hawai dette instrument, da den kom tiil øen fra Portugal i slutningen af 1800-tallet. Ukulele betyder nemlig "hoppende/dansende lus", og sådan syntes de det så ud, fordi fingrene hoppede og dansede, når der blev spillet på den.

Ukulelen er blevet et populært instrument, hvor man med enkle greb kan akkompagnere sig selv til sange. Den har store ligheder med guitaren – og vi inddrager derfor også guitaren i undervisningen, så du får endnu flere muligheder for at udvikle dig rent musikalsk.

Undervisningen i ukulele og guitar er på mange måder som at lære et håndværk.

Et godt musikalske håndværk gør dig i stand til – senere – at gå i alle musikalske retninger – hvad end du er til klassisk, jazz, pop eller rock. Du lærer både noget om musikken, om instrumentet, og selvfølgelig helt praktisk hvordan du spiller på det.

I 3. klasse kan du og en kammerat også vælge at starte sammen på Instrument Fræs. Her spiller i sammen det første år og kommer godt i gang, så du året efter kan fortsætte med soloundervisning.

Tidspunkt aftales med læreren ved sæsonstart i august.

Uge 34/35

• Stålværket
  • Agerbæk Skole
  • Ansager Skole
  • Blåbjergskolen
  • Blåvandshuk Skole
  • Brorsonskolen
  • Kulturhuset Ølgod
  • Lykkesgårdskolen
  • MOT Friskole
  • Thorstrup Skole
  • Kristian Nøhr
  • Peter Lykkebo
  • Søren Dahl Nielsen
  • Thomas Andersen

Det kræver minimum fem tilmeldte elever på guitar, elguitar, elbas eller ukulele på skolen for, at vi kan oprette undervisningstilbuddet

Leje af instrument
Du kan leje instrumenter af Musik & Billedskolen. Du kan i reglen kun leje instrumentet den første sæson.
Husk at vælge leje af instrument ved tilmelding.
Prisen er pr. sæson.

Regning kommer digitalt i betalers E-boks.

Læs vores regler og betingelser

Ofte stillede spørgsmål

Regning kommer digitalt i betalers E-boks.

Læs vores regler og betingelser

Ofte stillede spørgsmål