Job hos os Job hos os

Underviser i billedkunst (visuel kunst) søges pr. 1. august 2021

Ansøgningsfrist: 31-05-2021

Musik og Billedskolen i Varde søger en kunstner/underviser til at undervise vores elever på tre billedkunsthold.

Undervisningen strækker sig over 25 uger, med start i uge 33.

Ud over den ugentlige undervisning kan der ligge projekter som f.eks. temadag, udflugt, sommerkunstskole og/eller deltagelse i kulturelle aktiviteter i Varde Kommune. Der vil også være mødeaktivitet, arrangementer og ferniseringer som en del af ansættelsen.

Musik & Billedskolen har pt. seks hold med i alt 50 elever.

Vi lægger vægt på at du er faglig velfunderet indenfor forskellige udtryk som f.eks. tegning, skulptur, grafik, maleri, blandform og eventuelt andet, og forventer at:

·         Du møder eleverne med godt humør og engagement
·         Du har brede pædagogiske og kunstneriske kompetencer
·         Du kan inspirere og motivere – og udfordre både begyndere og videregående
·         Du er nysgerrig på eleverne og sætter passende mål
·         Du er opsøgende i forhold til samarbejder både indenfor og udenfor Varde Kommune
·         Du ser gerne muligheder i at koble billedkunst og musik
·         Du har lyst til at være med til at udvikle vores billedskole

Undervisningen er fordelt på to eftermiddage og foregår i hhv. i KunstLab i Varde (1.-2. klasse og 3.-4. klasse) og på Ølgod Skole (3.-6. klasse).

Læs mere om vore undervisningstilbud her på siderne

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem KL og FMM.
Varde Kommune indhenter børneattest på nye medarbejdere.

Stillingen er på ca. 240 timer i sæsonen (25 uger á 90 minutter per hold - fra primo september til ultimo april).

Ansøgningsfrist mandag den 31. maj 2021 kl. 8:00.
Ansættelsessamtaler vil foregå fredag den 11. juni 2021.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Peter Vogel (kulturskoleleder) på pvoo@varde.dk eller 2265 9531.