Musik Talentlinjer

Når du brænder for at spille eller synge, og slet ikke kan lade være, så er det en mulighed at søge ind på Musik & Billedskolens Talentlinje.

På Talentlinjen får du længere undervisningstid, du kommer med til talentsammenspil, du kommer til at spille mange koncerter ... og du kommer til at øve dig meget mere derhjemme.

"For mig har talentlinjen virkelig gjort meget både musikalsk og socialt. Man udvikler sig helt vildt på sit instrument ved at spille noget, som man ikke har spillet før, og måske aldrig troede var muligt. Man lærer også at elske en masse nye genrer inde for musik. Det er også rigtig hyggelige 'øvere', og vi har et rigtig godt sammenhold. Også udenfor undervisningen."

- Mads, trommeslager

På Talentlinjen prøver du kræfter med dit instrument, og du får en enestående mulighed for at fordybe dig i musikken og blive bedre på dit instrument.

Når du søger ind giver vi dig de bedste forudsætninger for at vokse med opgaverne. Vi kræver også af dig, at du har viljen og gejsten til at gøre en ekstra indsats.

Inden du tilmelder dig til optagelsesprøven skal du tage en snak med din lærer, og du skal selvfølgelig også have dine forældre med, så de kan give dig den gode og nødvendige opbakning.