Soloundervisning Cello

Her kan du gå til Cello
Stålværket Varde, Alslev Skole

Når du hører hvor smukt en cello spiller, er der ikke mange, der ved, at du faktisk skal bruge lidt af en hest, for at få lyd ud af den.

Celloens strenge skaber den smukke lyd, når buens hår stryger hen over dem. Disse hår stammer i virkeligheden fra halen af en hest, fordi man har fundet ud af, at det lyder allerbedst.

Det kan du prøve af, når du spiller cello.

Hvis du synes godt om den klang celloen har, kan du også skal tage et kig på violinen, der er i familie med celloen, den er blot meget mindre.

Undervisningen i cello er på mange måder som at lære et håndværk.

Et godt musikalske håndværk gør dig i stand til – senere – at gå i alle musikalske retninger – hvad end du er til klassisk, jazz, pop eller rock.

Du lærer både noget om musikken, om instrumentet, og selvfølgelig helt praktisk hvordan du spiller på det.

I 3. klasse kan du og en kammerat også vælge at starte sammen på Instrument Fræs. Her spiller i sammen det første år og kommer godt i gang, så du året efter kan fortsætte med soloundervisning. Læs mere.

Ved siden af soloundervisningen er det vigtigt, at du spiller sammen med andre. Det er den bedste måde at få del i det fællesskab vi har på Musik & Billedskolen, og vi ved, at miljøet omkring bands og sammenspil kan inspirere og motivere dig til at arbejde endnu mere med musikken.

Uge 33/34 - tid aftales med læreren ved sæsonstart i august

• Alslev Skole
  • Trine Toft Eriksen

Leje af instrument
Du kan leje instrumenter af Musik & Billedskolen Du kan i reglen kun leje instrumentet den første sæson
Husk at vælge leje af instrument ved tilmelding.
Prisen er pr. sæson.