Job hos os Job hos os

Vikar i faget rytmisk klaver.

Bemærk kort ansøgningsfrist til 18 december 2019

Musik & Billedskolen søger vikar i faget rytmisk klaver frem til 30.7 2020, med start d. 01.01.2020.

Musik & Billedskolen består af 36 engagerede medarbejdere, som tilsammen driver skolen med ca. 1050 aktivitetselever, kompagnonundervisning i 23 folkeskoleklasser – herunder to orkesterklasser, projekter i dagtilbud – bl.a. kulturbørnehaver og en Sangglad Børnehave. Derudover har vi et velfungerende talentprogram, der hvert år sender elever videre til MGK, konservatoriet, eller andre videregående musikuddannelser.

Vi vægter fællesskab, videndeling og kollegial sparring, derfor indgår alle medarbejdere i et – eller flere fagteams, samt i et tværgående pædagogisk team, med det mål at udvikle de optimale rammer for elevernes musikalske læringsmiljø.

Norm:
7,4/37

Profil:
Ansøgere med en uddannelse fra musikkonservatoriet, eller anden relevant musikuddannelse foretrækkes.

Vi forventer at:

• Du møder eleverne godt humør og engagement
  • Du har brede pædagogiske og musikalske kompetencer
  • Du kan inspirere – og udfordre såvel begyndere, som videregående elever
  • Du er nysgerrig på eleverne og sætter passende mål
  • Du inddrager elever og forældre i undervisningen
  • Du ser det kollegiale samarbejde som en vigtig værdi i forhold til at skabe sammenhæng i elevernes læringsmiljø

Undervisningen foregår pt. om mandagen og er fordelt på hhv. Ansager Skole og Ølgod Kulturhus Foretrukken undervisnings dag: mandag.

Læs mere om vore undervisningstilbud her på hjemmesiden.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem KL og FMM.

Ansøgningsfrist: onsdag 18. december 2019.
Ansættelsessamtaler: torsdag den 19.december indenfor tidsrummet kl. 12.00 – 14.00.

Ifølge gældende regler indhenter Musik & Billedskolen børneattest inden ansættelse.

Yderligere oplysning på tlf. 2265 9531 (Hanne Grønlund) eller: hagr@varde.dk

Ansøgning sker elektronisk: