Billedkunst

Her kan du gå til Billedkunst
Stålværket Varde, Ølgod Skole, Blåbjergskolen

Billedkunst er meget mere end bare at tegne og male.

Vi arbejder f. eks. med skulpturer, installationer og blandform.

Installationer er når du laver et værk til et sted eller et rum. Det kan være at sætte forskellige ting op, så det tilsammen udgør et værk, man kan gå rundt om eller ind i og opleve. Blandform er når man mikser forskellige materialer. Det kan f. eks. være et maleri, hvor du sætter andre ting på, og dermed skaber et nyt værk.

I billedkunst udvikler du din fantasi, lærer om farver og at iagttage store og små detaljer.

Du er selv med til at skabe og eksperimentere med forskellige teknikker og former for udtryk og finde dit eget billedsprog.

Inspiration og udstillinger

Billedkunst kan også være at tage på tur og møde andre kunstneres måder at skabe kunst på. I de sidste par år har der været ture til kunstmuseet i Vejen og Vejle Kunstmuseum. Turene er med til at give dig inspiration og viden om kunst.

I løbet af året arbejdes der med projekter i billedkunst. Det kan f. eks. være et fælles musik- og billedprojekt omkring eventyret "Hans og Grethe" hvor der laves en hel "Hans og Grethe verden", hvor klaverelever spiller musik.

I løbet af året deltager du i udstillinger. Det er i KunstLab på Kulturspinderiet i Varde, Blåbjergskolen i Nr Nebel og Kulturhuset i Ølgod.

Uge 36

• Ølgod Skole
  • Blåbjergskolen
  • Anna Grethe Fink