Soloundervisning Guitar

Her kan du gå til Guitar
Stålværket Varde, Brorsonskolen, Agerbæk Skole, Ansager Skole, Blåvandshuk Skole, Kulturhuset Ølgod, Tistrup Skole, Lykkesgårdskolen, Blåbjergskolen, MOT Friskole, Outrup Skole

Guitaren

Der er ikke noget instrument, der som guitaren kan sprede hygge omkring sig.

Helt alene, eller sammen med andre guitarer, inviterer guitaren til at være med i musikkens fællesskab.

Når du spiller guitar, vil du møde de forskellige guitargenrer og lære både akkord- og fingerspil.

Undervisningen i guitar er på mange måder som at lære et håndværk.

Et godt musikalske håndværk gør dig i stand til – senere – at gå i alle musikalske retninger – hvad end du er til klassisk, jazz, pop eller rock. Tag også et kig på guitarens lillebror, elguitar.

Du lærer både noget om musikken, om instrumentet, og selvfølgelig helt praktisk hvordan du spiller på det.

I 3. klasse kan du og en kammerat også vælge at starte sammen på Instrument Fræs. Her spiller i sammen det første år og kommer godt i gang, så du året efter kan fortsætte med soloundervisning.

Ved siden af soloundervisningen er det vigtigt, at du spiller sammen med andre. Det er den bedste måde at få del i det fællesskab vi har på Musik & Billedskolen, og vi ved, at miljøet omkring bands og sammenspil kan inspirere og motivere dig til at arbejde endnu mere med musikken.

Uge 33/34 - tid aftales med læreren ved sæsonstart i august

• Brorsonskolen
  • Agerbæk Skole
  • Ansager Skole
  • Blåvandshuk Skole
  • Kulturhuset Ølgod
  • Tistrup Skole
  • Lykkesgårdskolen
  • Blåbjergskolen
  • MOT Friskole
  • Outrup Skole
  • Kristian Nøhr
  • Peter Lykkebo
  • Søren Dahl Nielsen

Det kræver minimum fem tilmeldte elever på guitar, elguitar eller elbas på skolen for, at vi kan oprette undervisningstilbuddet

Leje af instrument
Du kan leje instrumenter af Musik & Billedskolen Du kan i reglen kun leje instrumentet den første sæson
Husk at vælge leje af instrument ved tilmelding.
Prisen er pr. sæson.