Soloundervisning Tværfløjte

Her kan du gå til Tværfløjte
Stålværket Varde, Ølgod Skole, Blåbjergskolen, Alslev Skole, Thorstrup Skole

Har du prøvet at lave lyd ved at blæse forsigtigt hen over åbningen på en sodavandsflaske?

Det er på samme måde du får tværfløjten til at spille. Når du blæser hen over fløjten, begynder luften at vibrere og det skaber lyden du hører.

Flasken kan kun lave en tone, mens tværfløjten kan lave dem alle, og så er du i gang med at spille melodier.

Undervisningen i tværfløjte er på mange måder som at lære et håndværk.

Et godt musikalske håndværk gør dig i stand til – senere – at gå i alle musikalske retninger – hvad end du er til klassisk, jazz, pop eller rock.

Du lærer både noget om musikken, om instrumentet, og selvfølgelig helt praktisk hvordan du spiller på det.

I 3. klasse kan du og en kammerat også vælge at starte sammen på Instrument Fræs. Her spiller i sammen det første år og kommer godt i gang, så du året efter kan fortsætte med soloundervisning.

Ved siden af soloundervisningen er det vigtigt  at du spiller sammen med andre. Det er den bedste måde at få del i det fællesskab vi har på Musik & Billedskolen, og vi ved, at miljøet omkring bands og sammenspil kan inspirere og motivere dig til at arbejde endnu mere med musikken.

Den Åbne Skole

Folkeskolernes ledelse kan efter anmodning fra forældrene tillade, at en elev kan opfylde sin undervisningspligt ved at modtage musikundervisning i skoletiden. Se herunder på hvilke skoler det er muligt. Dette er i tråd med intentionerne i ’Den Åbne Skole’ om en mere varieret skoledag.

Husk, at bands og sammenspil er inkluderet i den pris du betaler for undervisningen

Uge 33/34 - tid aftales med læreren ved sæsonstart i august

• Ølgod Skole
  • Blåbjergskolen
  • Alslev Skole
  • Thorstrup Skole
  • Birgitte Moos Farsø
  • Kasper Struck

Leje af instrument
Du kan leje instrumenter af Musik & Billedskolen Du kan i reglen kun leje instrumentet den første sæson
Husk at vælge leje af instrument ved tilmelding.
Prisen er pr. sæson.