Soloundervisning Klarinet

Her kan du gå til Klarinet
Stålværket Varde, Thorstrup Skole

Klarinetten

Yderst på mundstykket, spidsen af klarinetten, sidder et lille bambusblad, og når du blæser hen over bladet, så vibrerer det, og der kommer den fineste tone ud af klarinetten.

Når du har regnet ud, hvordan det virker, er vejen banet for at spille på klarinetten.

Hvis du synes godt om ideen med det lille bambusblad, der laver lyden, kan du også se på saxofonen. Selv om den ikke helt ligner klarinetten er de meget i familie med hinanden.

Undervisningen i klarinet er på mange måder som at lære et håndværk.

Et godt musikalske håndværk gør dig i stand til – senere – at gå i alle musikalske retninger – hvad end du er til klassisk, jazz, pop eller rock.

Du lærer både noget om musikken, om instrumentet, og selvfølgelig helt praktisk hvordan du spiller på det.

I 3. klasse kan du og en kammerat også vælge at starte sammen på Instrument Fræs. Her spiller i sammen det første år og kommer godt i gang, så du året efter kan fortsætte med soloundervisning.

Ved siden af soloundervisningen er det vigtigt, at du spiller sammen med andre. Det er den bedste måde at få del i det fællesskab vi har på Musik & Billedskolen, og vi ved, at miljøet omkring bands og sammenspil kan inspirere og motivere dig til at arbejde endnu mere med musikken.

Uge 33/34 - tid aftales med læreren ved sæsonstart i august

• Thorstrup Skole
  • Kasper Struck

Det kræver minimum fem tilmeldte elever på klarinet, tværfløjte eller saxofon på skolen for, at vi kan oprette undervisningstilbuddet

Leje af instrument
Du kan leje instrumenter af Musik & Billedskolen Du kan i reglen kun leje instrumentet den første sæson
Husk at vælge leje af instrument ved tilmelding.
Prisen er pr. sæson.