Soloundervisning Blokfløjte

Her kan du gå til Blokfløjte
Brorsonskolen, Næsbjerg Skole, Ølgod Skole, Alslev Skole

Blokfløjten

Med en vægt på 90 gram og en længde på 32,5 cm er den mest almindelige blokfløjte i Musik & Billedskolen bestemt ikke nogen sværvægter.

Det er blokfløjten til gengæld på en masse andre måder.

Den har en smuk klang, og så er den et rigtigt godt instrument at starte på, fordi den er så enkel og nem at håndtere.

De fleste starter med at få undervisning på den fine lille sopranblokfløjte, men eller findes der også større og dybere blokfløjter som alt- tenor- og basblokfløjten.

Undervisningen i blokfløjte er på mange måder som at lære et håndværk.

Et godt musikalske håndværk gør dig i stand til – senere – at gå i alle musikalske retninger – hvad end du er til klassisk, jazz, pop eller rock.

Du lærer både noget om musikken, om instrumentet, og selvfølgelig helt praktisk hvordan du spiller på det.

I 3. klasse kan du og en kammerat også vælge at starte sammen på Instrument Fræs. Her spiller i sammen det første år og kommer godt i gang, så du året efter kan fortsætte med soloundervisning.

Ved siden af soloundervisningen er det vigtigt  at du spiller sammen med andre. Det er den bedste måde at få del i det fællesskab vi har på Musik & Billedskolen, og vi ved, at miljøet omkring bands og sammenspil kan inspirere og motivere dig til at arbejde endnu mere med musikken.

Den Åbne Skole

Folkeskolernes ledelse kan efter anmodning fra forældrene tillade, at en elev kan opfylde sin undervisningspligt ved at modtage musikundervisning i skoletiden. Se herunder på hvilke skoler det er muligt. Dette er i tråd med intentionerne i ’Den Åbne Skole’ om en mere varieret skoledag.

Uge 33/34 - tid aftales med læreren ved sæsonstart i august

• Brorsonskolen