Soloundervisning Sang

Her kan du gå til Sang
Stålværket Varde, Kulturhuset Ølgod

Din egen stemme er et af de mest fascinerende "instrumenter" af alle i Musik & Billedskolen.

rytmik sang

Du har altid haft den, og lige fra du blev født, har du være vant til at bruge din stemme, den er en del af din personlighed.

Derfor er det også oplagt at bruge din stemme til at lave musik.

Du har sikkert sunget i en masse forskellige sammenhænge, i skolen og andre steder. Når du går til sang i Musik & Billedskolen oplever et helt nyt forhold til din sangstemme.

Ligesom på ethvert andet instrument lærer du at bruge din sangstemme. Du lærer noget om vejrtrækning, sangteknik og alle de andre ting, der er vigtige når du laver musik.

Sang er både klassisk sang, visesang, sang i et band, musical og meget mere, det afhænger helt af hvad du brænder for.

Undervisningen i sang er på mange måder som at lære et håndværk.

Et godt musikalske håndværk gør dig i stand til – senere – at gå i alle musikalske retninger – hvad end du er til klassisk, jazz, pop eller rock.

Du lærer både noget om musikken, om stemmen, og selvfølgelig helt praktisk hvordan du synger.

Ved siden af soloundervisningen er det vigtigt, at du spiller sammen med andre. Det er den bedste måde at få del i det fællesskab vi har på Musik & Billedskolen, og vi ved, at miljøet omkring bands og sammenspil kan inspirere og motivere dig til at arbejde endnu mere med musikken.

Uge 33/34

• Kulturhuset Ølgod
  • Pernille Tommerup
  • Silje Holtan Knudsen
  • Julie Wieland Larsen
  • Henrik Gantzel

Din krop er en meget vigtig medspiller for at du kan lære at synge godt. Fordi undervisningen netop kræver modenhed og kropslig forståelse vil vi anbefale at du tidligst starter til solosang i 3. klasse.