Soloundervisning Slagtøj

Her kan du gå til Slagtøj
Stålværket Varde, Næsbjerg Skole, Ølgod Skole, Agerbæk Skole, Ansager Skole, Tistrup Skole, Outrup Skole, Thorstrup Skole

Kort sagt, så kan slagtøj stort set være alt, hvad du kan slå på.

Oftest er det et trommesæt eller en marimba, men det kan også være en chimes, cajon, congas, koklokke, tamborin, en olietønde og meget andet.

Når du spiller slagtøj hos Sten eller Jakob bliver du helt opslugt af at spille rytmer på trommesættet eller melodier på marimbaen. Selv om der normalt kun er et trommesæt i et band, kan du også opleve at være med til sammenspilsdag for 7-8 trommesæt, det er en ret vild oplevelse.

Undervisningen i slagtøj er på mange måder som at lære et håndværk.

Et godt musikalske håndværk gør dig i stand til – senere – at gå i alle musikalske retninger – hvad end du er til klassisk, jazz, pop eller rock.

Du lærer både noget om musikken, om instrumentet, og selvfølgelig helt praktisk hvordan du spiller på det.

I 3. klasse kan du og en kammerat også vælge at starte sammen på Instrument Fræs. Her spiller i sammen det første år og kommer godt i gang, så du året efter kan fortsætte med soloundervisning.

Den Åbne Skole

Folkeskolernes ledelse kan efter anmodning fra forældrene tillade, at en elev kan opfylde sin undervisningspligt ved at modtage musikundervisning i skoletiden. Se herunder på hvilke skoler det er muligt. Dette er i tråd med intentionerne i ’Den Åbne Skole’ om en mere varieret skoledag.

Ved siden af soloundervisningen er det vigtigt, at du spiller sammen med andre. Det er den bedste måde at få del i det fællesskab vi har på Musik & Billedskolen, og vi ved, at miljøet omkring bands og sammenspil kan inspirere og motivere dig til at arbejde endnu mere med musikken.

Uge 33/34 - tid aftales med læreren ved sæsonstart i august

• Næsbjerg Skole
  • Ølgod Skole
  • Agerbæk Skole