Ofte stillede spørgsmål

Mit barn vil gerne spille et instrument – hvad gør jeg?

Du skal først og fremmest tilmelde dit barn i Musik & Billedskolen via hjemmesiden. Når vi har registreret din tilmelding, sender vi dine kontaktinformationer videre til den pågældende lærer, som kontakter dig for at finde et passende tidspunkt for undervisningen.

Er der prøvetid?

Ja, der er en prøvetid på 9 uger. Du hæfter økonomisk for de 9 gange. Hvis du ikke vil fortsætte efter prøvetiden, skal du sende en mail til Musik & Billedskolen.

Fortsætter du efter de ni uger, skal du intet foretage dig.

Hvorfor skal jeg tilmelde mit barn før jeg ved, om der er en tid? Hæfter jeg så for betalingen?

Vores lærer aftaler en undervisningstid, som passer dig. Læreren kan først tilbyde/aftale pladser, når eleven er registreret i vores system. Du hæfter først for betalingen i det øjeblik dit barn er sat i gang med undervisningen.

Skal man betale hele beløbet på én gang?

Nej, langt de fleste betalinger er delt op i rater.

Vi skal på en længere ferie – kan vi holde en pause?

Man kan selvfølgelig godt tage fri fra undervisningen, men man hæfter stadig for betalingen.

Jeg skal på efterskole et år, men vil gerne tilbage til min undervisning derefter, hvad gør jeg?

Kontakt Musik & Billedskolens kontor, når du ved, at du skal på efterskole. Så sætter vi dig på ’orlov’ for et skoleår. Du vil stadig beholde din plads i musikskolen.
Husk dog at tilmelde dig igen når tilmeldingen starter.

Hvornår starter sæsonen?

Sæsonen starter normalt i uge 33/34. Vi følger folkeskolens ferieplan, men vær opmærksom på de tre "blå" uger, hvor der ikke er sædvanlig undervisning.

Skal jeg købe et instrument?

Du kan leje nogle instrumenter gennem musikskolen. Det koster kr. 500 for en sæson. Betalingen for instrumentet bliver fordelt over det pågældendes fags rater. Man kan IKKE leje et klaver!

Kan man starte, når sæsonen er i gang?

Soloundervisning kan du starte på, så længe der er ledige pladser. Nogle hold accepterer nye medlemmer, så længe sæsonen blot har været i gang i nogle uger.

Sender I en regning på undervisningen?

Ja, regningen sendes til din e-Boks.