Ofte stillede spørgsmål

Mit barn vil gerne spille et instrument – hvad gør jeg?

Du skal først og fremmest tilmelde din søn/datter i Musik & Billedskolen. Når vi har registreret din tilmelding sender vi din kontaktinformation videre til den pågældende lærer, som så kontakter dig for at finde et passende tidspunkt for undervisningen.

Er der prøvetid?

Ja, der er en prøvetid på 9 uger. Du hæfter økonomisk for de 9 gange. Hvis du ikke vil fortsætte efter prøvetiden, skal du sende en mail til musikskolen, men forhåbentlig vil du fortsætte, og så skal du intet foretage dig.

Hvorfor skal jeg tilmelde mit barn før jeg ved, om der er en tid? Hæfter jeg så for betalingen?

Vores lærer aftaler en undervisningstid, som passer dig. Læreren kan først tilbyde/aftale pladser, når eleven er registreret i vores system, ellers kan der hurtigt blive for mange løse ender. Du hæfter først for betalingen i det øjeblik dit barn er sat i gang med undervisningen.

Skal man betale hele beløbet på én gang?

Nej, langt de fleste betalinger er delt op i rater

Vi skal på en længere ferie – kan vi holde en pause?

Man kan selvfølgelig godt tage fri fra undervisningen, men man hæfter stadig for betalingen.

Jeg skal på efterskole et år, men vil gerne tilbage til min undervisning derefter, hvad gør jeg?

Kontakt musikskolens kontor, når du ved, at du skal på efterskole. Så sætter vi dig på ’orlov’ for et skoleår. Du vil stadig beholde din plads i musikskolen, så du har mulighed for tidlig tilmelding.

Hvornår starter sæsonen?

Sæsonen starter normalt i uge 33/34. I løbet af sæsonen er der tre "blå" uger, hvor undervisningen er aflyst, ellers følger vi folkeskolens ferieplan.

Skal jeg købe et instrument?

Du kan leje nogle instrumenter gennem musikskolen. Det koster kr. 500 for en sæson. Betalingen for instrumentet bliver fordelt over det pågældendes fags rater. Man kan IKKE leje et klaver!

Kan man starte, når sæsonen er i gang?

Soloundervisning kan du starte på, så længe der er ledige pladser. Nogle hold accepterer nye medlemmer, så længe sæsonen blot har været i gang i nogle uger.

Sender I en regning på undervisningen?

Ja, regningen sendes til din e-Boks.