Talentlinjer Musical Talentlinje

Optagelsesinformation

Hvem optages på Musical Talentlinjen
Du skal gå i 7. klasse eller højere.

Pladser
Der er et begrænset antal pladser på Talentlinjen, derfor kan du komme ud for ikke at blive optaget, selv om du måske er egnet.

Optagelsesprøve
Der afholdes optagelsesprøve torsdag den 19. april 2018

Til optagelsesprøven vil vi gerne høre

• To solosange efter eget valg. Stykkerne skal have forskellig karakter.
  • En prima vista opgave, der har til formål at vise dine nodelæsningsfærdigheder.
  • Se eksempel på prima vista opgave
  • En hørelæreopgave, hvor du viser at du kan høre forskel på mol- og durakkorder.

Til optagelsesprøven lægger vi vægt på beherskelse af stemmen - musikalitet, klang, intonation, tolkning, udtryk, udstråling m.m.

I forlængelse af den musikalske del af optagelsesprøven vil vi gerne høre lidt om hvad du vil have ud af at gå på talentlinjen - herunder om du har nogle fremtidsplaner.

Senere samme dag får du besked om du er optaget, samt gode råd til hvad du med fordel kan have fokus på fremadrettet.

Når du bliver optaget forpligter du dig til

• 45 min. soloundervisning
  • Ensemblesangsmodul
  • Elevkoncerter i hele Varde Kommune
  • Dramaprojekter (minimum to weekends)

Du kan gå på linjen i to år. Ønsker du herefter at fortsætte på Musicallinjen, skal du til en ny optagelsesprøve.

Uge 36

Undervisningssted

Undervisningen på talentlinjen foregår primært på Stålværket. Du kan dog godt få din soloundervisning de steder, hvor vi underviser i dit instrument.

Har du spørgsmål til talentlinjen kan du spørge din lærer eller skrive til Henrik Gantzel på  heng@varde.dk