Corona forholdsregler

Retningslinjer for undervisning i Musik & Billedskolen

Reglerne på denne side er opdateret pr. 15. juni.

Læs her på denne side, hvordan du skal forholde dig, når du kommer til undervisning i musik eller billedkunst.

Yderligere detaljerede retningslinjer er sat af Varde Kommune, Sundhedsstyrelsen og Dansk Musik- og Kulturskoler (DMK).

Varde Kommunes retningslinjer (pr august 2020)

KUM vejledninger (pr maj 2021)

Undervisning på Musik og Billedskolen

• Hvis du er syg eller utilpas, må du ikke komme til undervisning
  • For alle elever er der ikke længere krav om coronapas
  • Hold afstand i huset - I undervisningen er der krav om 1 meters afstand, dog 2 meter for sang- og blæserelever
  • Du skal medbringe dit eget instrument (slagtøjsspillere medbringer trommestikker) - klaverelever er undtaget.
  • Vi har fokus på håndhygiejnen, så når du ankommer, skal du vaske hænder eller bruge håndsprit.
  • Følg skiltningen, når du er i Stålværket i Varde

Specielt for Stålværket i Varde

• Indgangen er gennem hoveddøren fra  pladsen med scenen. Udgang er gennem døren ud mod cykelstativerne.
  • Opgang til de tre etager er via hovedtrappen. For jer der har undervisning på 2. og 3. sal, er udgangen via den snoede 'kontortrappe',
  • Der er håndvaske på alle etager og sprit i forhallen.

Specielt for Kulturhuset i Ølgod

• Indgang og udgang er via hoveddøren.
  • Der er håndvaske ved toiletterne og sprit ved indgangen til Musik & Billedskolens lokaler.

Tag med på en tur rundt på Stålværket og hør mere om hvordan du skal gøre i forbindelse med covid-19 når du kommer hos os.