Corona forholdsregler

Nye Retningslinjer for undervisning i Musik & Billedskolen

Reglerne på denne side er opdateret 24. januar.

Corona

Med restriktionerne fra 16. januar gælder, at alle på 15 år og derover skal fremvise coronapas hver gang man møder til undervisning, og alle over 12 år skal bære mundbind når man går til og fra undervisningslokalet.

Hvis du er smittet, eller på anden måde hjemsendt, kan du få din soloundervisning online. Du skal bare kontakte din lærer.

Der gælder disse retningslinjer:

• Undervisningen foregår i den normale undervisningstid
  • Du giver besked til læreren om det senest kl. 10 på undervisningsdagen
  • Underviseren bestemmer platformen

Der kan dog forekomme tilfælde, hvor vores lærere ikke vil være i stand til at undervise online.

Online-undervisning

I tilfælde af at vores undervisningssteder lukkes ned pga. højt smittetryk af covid-19, tilbyder vi vores undervisning online.
Vores lærere aftaler selv med eleverne, hvordan det foregår.

I tilfælde af, at du er forhindret i at møde til undervisning pga af corona (karantæne eller smitte), kan du muligvis få din undervisning online, hvis du henvender dig til din lærer.

Følgende retningslinjer gælder:

• Undervisningen foregår i den normale undervisningstid
  • Underviseren bestemmer platformen
  • Du giver besked til læreren om det senest kl. 10 på undervisningsdagen

Der kan forekomme tilfælde, hvor vores lærere ikke vil være i stand til at undervise online.

Undervisning på Musik og Billedskolen

• Hvis du er syg eller utilpas, må du ikke komme til undervisning
  • Alle elever på 15 eller derover og ledsagende forældre skal vise coronapas til læreren
  • Alle elever og ledsagende forældre skal bære mundbind på vej til og fra undervisningslokalet
  • Hold afstand til hinanden
  • Du skal medbringe dit eget instrument (slagtøjsspillere medbringer trommestikker) – klaverelever er selvfølgelig undtaget.
  • Vi har fokus på håndhygiejnen, så når du ankommer, skal du vaske hænder eller bruge håndsprit.
    Der er håndvaske på alle etager på Stålværket (Varde) og ved toiletterne på Kulturhuset (Ølgod), og sprit ved indgangen til Musik & Billedskolens lokaler.

Tag med på en tur rundt på Stålværket og hør mere om hvordan du skal gøre i forbindelse med covid-19 når du kommer hos os.