Corona forholdsregler

Retningslinjer for undervisning i Musik & Billedskolen

Vi begynder nu en ny sæson på Musik & Billedskolen, og følger de gældende retningslinjer i forhold til covid-19.

Læs her på denne side, hvordan du skal forholde dig, når du kommer til undervisning i musik eller billedkunst.

Yderligere detaljerede retningslinjer er sat af Varde Kommune, Sundhedsstyrelsen og Dansk Musik- og Kulturskoler (DMK).

Varde Kommunes retningslinjer (pr august 2020)

DMK vejledninger (pr august 2020)

Undervisning på Musik og Billedskolen

• Hvis du er syg eller utilpas, skal du ikke komme til undervisning.
  • Du skal først komme ind på skolen så tæt på din undervisningstid som muligt.
  • Dine forældre, søskende og venner må ikke komme med ind.​
  • Hvis eleven har behov for at blive fulgt af en voksen, så giv besked på vkm@varde.dk
  • Du skal spritte dine hænder af og vaske dem inden du kommer til undervisningslokalet.
  • På Stålværket er der håndsprit ved indgangen og håndvask på hver etage. I Kulturhuset er der håndvask på toiletterne og håndsprit ved indgang til Musik & Billedskolens afdeling.
  • Før og efter undervisningen må du desværre ikke opholde dig på undervisningsstederne.
  • Hold afstand på 1 meter hvis du møder andre elever/lærere i huset
  • Du skal vente udenfor lokalet indtil læreren lukker dig ind.
  • I undervisningen ved din lærer, hvad I skal gøre
  • Du skal så vidt muligt bruge dit eget instrument, noder og blyant
  • Når undervisningen er færdig, vil din lærer lukke dig ud.
  • Du skal du gå ud af skolen med det samme, og vaske hænder eller spritte dem af.

Tag med på en tur rundt på Stålværket og hør mere om hvordan du skal gøre i forbindelse med covid-19 når du kommer hos os.