Før skole (1-5 år) Musikleg (1 år)

Her kan du gå til Musikleg (1 år)
Stålværket Varde

Hvem har ikke oplevet at synge for sit lille barn, og opleve den opmærksomhed det giver tilbage?

Børn og musik hører naturligt sammen, og lige fra fødslen har de en umiddelbar lyst og glæde ved musikken.

Børn er født med musik i blodet!

Gode musikoplevelser er en vigtig del af dit barns udvikling. Musik, rytme og bevægelse skaber relationer, styrker fantasien, følelserne, kroppen og sproget.

I Musikleg lærer dit barn noget om sig selv, og alle dets sanser stimuleres, når det sammen med den voksne trygt begiver sig ind i musikkens univers.

Dit barns naturlige nysgerrighed og forundring er den vigtigste drivkraft i aktiviteterne i Musikleg. Det er med til at udvikle og skabe viden og begejstring for musikken. Samtidig bliver I inspireret til spændende musik- og rytmelege, I kan tage med hjem.

25. marts 2019

10 uger á 45 minutter

• Benedikte Storm Aa

Mandage kl. 16.20 - 17.05
Musikleg er for 1 årige og deres far, mor eller bedsteforælder.
Hold oprettes når mindst otte børn er tilmeldt.

Musikleg 1 årige

Musikleg 2-3 og 4-5 årige